aMoRůV KoNeC

aMoRůV KoNeC

Anotace: není co dodat

schoulen v rohu
svého temného pokoje
modlím se za smrt
myslím na svou samotu
jež jsi mi dala jako dar narozenin

otevře se okno
ním přilétá Amor
sedá si na pelest
šeptá mi tmou

"chceš-li dám ti lásku
chceš-li dám ti štěstí
chceš-li dám ti radost
stačí povědět svůj příběh"

pozorně naslouchal příběhu
plném faleše lži a zrady až do konce
radost na jeho tváři ustala
úsměv se ztratil
jako poslední slovo poslané tmou
se slzou v očích praví
nemohu dostát svého slibu
má víra v lásku
ztracená tvým zármutkem

pak jem tiše hles PROMIŇ
a odletěl
Autor VoiD, 23.07.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí...

23.07.2007 19:25:00 | Piitulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí