Vztah

Vztah

Anotace: ...žádné "umdílo", jen kousek mého "já"... o zvláštním vztahu, který už trvá víc než 20 let... :o)

Srdce mé držíš na dlani,
znáš mě, až strach to nahání...
Zamilovanost školních časů
s úsměvem vchází do úžasu

a ptá se, proč dál nechtít víc?
Však nad poklady klenotnic
teplo, co v zimě krásně hřeje,
duha, co ošperkuje nebe,

vítr, co slzu z tváře slíbá,
hvězda, když kolem mne se stmívá...
Takový klenot křišťálový
chtěla bych držet do úschovy

a znovu díky za ten dar,
že tě mám...
Autor Cecilka, 04.05.2005
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí