Proč?

Proč?

Anotace: Proč se na proč nedá odpovědět?

Proč?

Proč musím tady čekat?
Proč nemůžu s Tebou být?
Proč ses jí nechal zlákat?
Proč musím každou noc kvůli tobě bdít?

Proč by jste nemohli jít ode mě dál?
Proč se na Vás musím dívat?
Proč ďábel už dávno naší lásku vzal?
Proč bych Tě i přesto chtěla líbat?

Proč miluji zrovna Tebe?
Proč ty miluješ jí?
Proč mě srdce tak zebe?
Proč chceš být jenom s ní?
Autor Isabela - Easynka, 23.07.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádhera, úžasný, vyrazila jsi mi tím dech..

23.07.2007 16:45:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí