Odpusť

Odpusť

Anotace: snad odpustí...

Vezmi mě za ruku
ať nejsem sám
vezmi mě za ruku
smrti se dám

já málo mohl
a tolik chtěl
naděje smutná
v beznaději
že snad se možná dějí
zázraky
a nebo snad
co víc
mohu si přát

vezmi mou dlaň
vezmi jí do své dlaně
osud mi zvoní
na tupé hraně

já neměl
i ty jsi neměla
slůvka
co byla nesmělá
já měl
a ty měla jsi
svou šanci
chytit za vlasy

tak naposled
dlaň v dlani
netrap
své oči laní

já měl jsem
a můžu lhát
že bojuju
a nechci spát
tak odpusť
poslední mou lež
já bojuju
tak běž už běž
Autor kroužek, 23.07.2007
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ty mně dáváš "kapky"...!

28.07.2007 17:10:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí