Miluji tě!!!!

Miluji tě!!!!

Anotace: Pro Pavlínku-ona ví

Když tu mé oči náhle spočinou
na osobu přicházející pěšinou
Mé srdce náhle vzplane
ano je to ona bože můj pane
Je to, jak tísíc nožů do srdce
a ty se bolestivě zabodávají hluboce
Co mám dělati
snad né se chovati
Né,né musím jí to říci
jak mé srdce je po ní toužící
Můj osud si se mnou pohrává
při představě,že bys řekla"chci být tvá"
Jsi mou dušičkou
jsi mým snem
Jsi mou hvězdičkou
jsi mým dnem
Jsi mou láskou
jsi mým světílkem
Jsi mou kráskou
jsi mým andílkem
Chci tě líbat
chci tě mít
Chci tě objímat
chci s tebou žít

Miluji tě, P.!!!
Autor Lumen, 24.07.2007
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

normální ale pěkná

03.09.2007 20:33:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí