Běž..a už se nevracej

Běž..a už se nevracej

Anotace: Nikdy!

Běž..a už se nevracej

Víš,měl bys už jít
Ne,nenechávej mi navštívenku
/já už tě prostě nechci znova vidět/
Ani tvoje telefonní číslo nechci
/kromě toho,ho znám stejně zpaměti/
"Promiň" a "Miluju tě" si schovej do krabičky
/a dej ji nějaký jiný,naivnější/
Oklep si ty boty od bahna
a vyjdi do života s čistým svědomím
/ale do mýho se už nevracej../
Tak už běž!
Autor shaakti, 24.07.2007
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí