Báseň.

Báseň.

Anotace: Psané jen tak... :)

Ty jsi moje jediná láska,
protože jsi velká kráska.
Chci být stále jenom stebou
a nechci už být z žádnou jinou.
Nechci míti jen tvou fotku,
chci tě míti po svém boku.

Přes oči měl jsem pásku,
když neviděl jsem tvoji lásku.
Nebýt tebe, byl bych sám
a tebe bych blíž nepoznal.
Chci být s tebou dnem i nocí
a udělat pro tebe co budu moci.

Chci udělat tě šťastnou
a zahrnout tě svojí láskou.
Prosím lásko odepiš,
chci ti býti ještě blíž.
Chci se s tebou někde sejít
a společně se někde projít.
Autor Euronymos, 24.07.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdybych tohle dostala já, tak bych možná zapřemejšlela co s tím, ale nejsem si tak jistá...

24.07.2007 22:44:00 | Isabela - Easynka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí