Sebestředná

Sebestředná

Anotace: ironická a tak trochu s cynismem věnováno těm, kteří s oblibou tvrdí, že mě znají-naivní blázni

jsem sebestředná...?
patří mi celý svět?
lidi to říkají...
říká jich to hodně.

ale pokud to tak je...
proč dýchám ocel svý dýky
a proč polykám kapky krve své
proč ležím na cestě...
v deštivé louži

jsem arogantní mrcha
asi to tak bude,..
klaňte se královně z ledu a kamene
setkáme se v pekle...
Autor Gwladus, 24.07.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí