Nenávidím..všechno

Nenávidím..všechno

Anotace: Ted po rozchodu mi napíše,že si jde šlehnout

Nenávidím..všechno

Nevím jakej je život
bez drog ale i s nima..
To je jedna z věcí,co o mně
nevíš a máš právo mě za to
nenávidět
Jo,máš pravdu
Nenávidím tě za to!
Sebe,za to,že jsem tě milovala!
Tebe,že jsi mi celou dobu lhal!
Čas,že mi dovolil být s tebou rok!
A život za to,že ho neumíš žít!
Autor shaakti, 24.07.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí