Osud

Osud

Anotace: Osud

Trápí mě osud,
který byl mi dán.
Trápí mě cit,
který nebyl nám přán.
Prý že osud,
tvoří si každý sám.
Tak proč já,
takovou smůlu mám.
Chtěl bych tvořit,
svojí cestu osudem.
Nedokážu si představit,
lásko,si už říkat nebudem.
Osud,velmi nespravedlivý
a nejen v lásce.
Autor Dindane, 24.07.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí