Velká otázka

Velká otázka

Anotace: mám jenom samý otázky..a odpovědi..? ty neznám...

Proč vidím tě před očima?
Proč nemohu zapomenout!
Proč mi tě všechno připomíná?
Proč chtěl bych tě stále obejmout!
Já ti to povím!
Protože já miluji!
Narozdíl od tebe,to vím.
Říkala si :,,Věrnost slibuji.“
Tak kde věrnost je?
Proč ji u tebe postrádám?
Copak takhle se miluje?
Otázky si pokládám.
Nedostávám odpovědi,
které bych chtěl slyšet.
Je to škoda,nezdá se ti?
Divně je mi v břiše.
Divně z žalu!
Všude jenom smutek!
Srdce plné kalu,
Proč z tebe cit utek?!
Stále jen otazník,
nic není jasné.
Vyplním si dotazník,
bylo to s tebou tak krásné.
Stále na tebe vzpomínám,
ale již nechci!
Proč Amor zklamal nás?
Autor Dindane, 25.07.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milovat bolí...

25.07.2007 18:28:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí