Opustíš-li

Opustíš-li

Anotace: ... --- ...

Opustíš-li dávné lásky pro jiné
zamáváš tak trochu s jejich světem
velké zklamání je jistě nemine
budou vyschlou vázou zvadlým květem

starostí máš plno možná nemáš čas
poslat zprávu napsat vzkaz či volat
bariéra překážka a vzniklá hráz
už se nedá jen tak snadno zdolat

nezapomeň že tam kdesi za vodou
za lesem a za horama v dáli
žije ta co poznala spíš náhodou
oheň že než dohoří tak pálí

tečka za vším navždy v srdci zůstane
tečka která se tak pracně hledá
ač na konci vítr ji neodvane
i když silný co chvíli se zvedá
Autor Heron, 25.07.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu smutné, ale pěkné...

S věkem stále houšť se stane,
že jsme, jako na čekané,
slepujeme vzpomínky,
jak v mozaice kamínky...

02.08.2007 09:36:00 | zzlatý

dost dobrý...

25.07.2007 08:43:00 | Nemůžu zapomenout

:-)

25.07.2007 08:33:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí