Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: Vzpomínka na první lásku...

Na rozloučenou

Sluníčko zapadá, obloha rudá,
skřivánek dozpíval, tma na svět padá.

Utichla studánka i stromů šum,
v trávě je rosa, spí světa půl.

Vzpomínám na chvíle, kdy byl jsi tu Ty,
přátelství, láska, teď konec, co s tím?

Byl jsi mi kyslíkem, no zkrátka vším,
zbyly jen vzpomínky a rozbité sny.

Minulost nevrátím, i stopy zavál prach,
odkvétá pomněnka, čas zmírá v hodinách.

Bůh asi věděl, proč rozdělil nás,
proč nitku přetrhl a zbořil hráz.

Tichem teď doznívá jen smutné blues,
v srdci je prázno, jsem v zajetí múz.

Musím se rozloučit a sbohem Ti dát,
přichází půlnoc a je čas jít spát.

Na věži kostela anděl zpívá,
jak těžko se na lásku zapomíná...
Autor lonely soul, 25.07.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedním slovem: paráda

27.07.2007 18:24:00 | blue

závěrečný verš je naprosto nádherný a pravdivý..

25.07.2007 13:25:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí