Láska

Láska

Anotace: ...

Potkali jsme se znenadání
láskou jsi mě omámil.
Tanec naše duše spojil
první pusu neukojil.

Byl sám a já byla sama
na tu chvíli jsem dlouho čekla.
Teď už věřím, že láska je.
Příběhům se prozrazuje.

Miluji tvé dotyky
Miluji tvé oči.
Jsem do tebe zblázněná
má duše je zmatená.

Chtěla bych se oklamat
a před tebou se schovávat.
Jenže ty mě vždycky najdeš
do svých sítí mě lapáš.

Miluji tě od první chvíle.
miluji tě navěky.
Ty můj princi na koni bílém.
miluj mě navěky.
Autor Bianka dela Richi, 25.07.2007
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

už po přečtení nadpisu mi bylo jasné, co budu číst. bohužel jsi nezklamala

25.07.2007 16:01:00 | naiya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí