Chci aby ONA...

Chci aby ONA...

Anotace: i nu ....

Vzpamatuj se a před sebe hleď,
neříkám, že musíš vstávat hned teď.
Chci jen abys věděl, že život jde dál,
že je připraven ti vrátit to, co teď ti vzal.
Jen to nesmíš vzdávat
a bílým praporkem na něj poraženě mávat.
Vybuduj si budoucnost,
zvládneš to i bez své lásky,
vždyť z ní jsou stejně jen na čele vrásky.
A já?
Chci aby ONA se cítila tak, jako teď ty.
Chci aby ONA věděla, že už nikdy ji nepolíbí tvoje rty.
Chci aby ONA se cítila jako poražená,
chci aby ona se cítila jako bezcenná žena.
Já už totiž vím,
co to znamená.
Já už totiž vím, co to je,
když jste žena bezjmenná.
Autor Janica, 25.07.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně...naprosto úžasný ;) klobouk dolů..vážně smekám.

26.07.2007 17:39:00 | Mispul

vyrazila si mi dech, zůstal jsem stát s otevřenou hubou...wow..úžasný..

25.07.2007 16:42:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí