Ve hvězdách

Ve hvězdách

Anotace: :)

Když padají hvězdy,
svět se zdá být hezčí.
Svět se mění s přáním
vyhlazený ve Tvých skráních.

Padající hvězdy z oblohy plné snů,
dopadají na mne z polibky Tvých rtů,
které žhnoucí doufají,
že mi lásku předají.

Kdo jsme my,
kdo nás zachrání,
propadli jsme sami sobě,
vzdej se mně a já Tobě.
Autor Ďábel sám, 25.07.2007
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)..hvězdy..květy noci..

25.07.2007 20:47:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí