Snesl bych ti modré z nebe

Snesl bych ti modré z nebe

Anotace: Krásná budoucnoct, že?

Jsi pro mne vším,
mým srdcem nejdražším.
Snesl bych ti modré z nebe,
vždyť miluji jen tebe.

Jsi dívka,
která má v sobě lásku, něhu a pohlazení.
V očích krásu, v srdci svou lásku.

Jsem rád, že tě mám a miluji,
tebe si vezmu, to ti slibuji.
Autor Keyboard Boy, 26.07.2007
Přečteno 856x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí