Když láska odejde...

Když láska odejde...

Anotace: Pro Jakuba

Je to už pár dní a já nepřestávám doufat,
že zas se vrátí chvíle,
kdy začnu psát
jen obyčejné verše
bez smyslu a trápení
jen o motýlech,
co hvězdný prach nosí na křídlech.
Čekám na to ráno,
kdy bude zas obyčejný den
a tohle všechno špatný
svedu na nepovedenej sen.
Snad se aspoň blíží,
ten okamžik,
kdy zjistím,že vše ,
co mi teď ublíží
mě jen více posilní.
je to už pár dní
a já lžu,
že si zvykám na život bez tebe.
A jednou ,až tě potkám,
bude pryč tohle snažení
ta hra na silnou holku,
kterou tohle nezlomí.
A jestli se mi pak podíváš do očí
A nebude tam to,co čekám
to, na co se díky hrdosti nikdy nezeptám,
to, proč můj život měl krátkou dobu smysl,
to, proč od teď nenávidím pravdu,
protože pravda je jen věta
a ta bolí,
když zní,
že tě budu i dál milovat.
Autor Courtnei, 26.07.2007
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Jirda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

snad se všechno v co doufáš splní..co napsat..??..je to bolavý a já to cítím..plný ran a řezů...

26.07.2007 22:22:00 | veronika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí