PRVNÍ LÁSKA

PRVNÍ LÁSKA

Anotace: .... no prostě první láska............až dosud

První láska je pro člověka dar z nebe.
Tenkrát mi osud nadělil tebe.
Já ještě dítě plné snů a idyl,
když jsi mě poprvé za ruku chytil.

Bylo to jako dotek elektřiny.
Zůstal jen úsměv a pohled bez viny.
Mezi námi se zrodila láska nevinná,
křehká jako luční květina.

Možná proto, že jmse ještě děti byly,
toho citu jsme si nevážily.
Ale osud je mocný čaroděj
a po letech nám zpět vrátil lásky děj.

Kolikrát jsme spolu byli na školním srazu?
Kolikrát jsme si vzpomněli v létě i v mrazu?
Asi proto, že jsme jiní,
si vážíme toho, co nás potkalo nyní.

Jak je možné, že po tolika letech ten cit tu pořád je?
Jak je možné, že se neustále stupňuje?
Jak je možné, že oba o nebezpečí víme?
Jak je možné, že se mu nebráníme?

Ta naše věčná láska připadne mi,
jako něco kouzelné mezi nebem a zemí!
Jsem ráda, že to NĚCO tu je
a že nás neustále spojuje!
Autor Dalimila, 27.08.2004
Přečteno 917x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí