Láska-bouřka

Láska-bouřka

Anotace: :)njn, téma, které je všude kolem...přečtěte pokud máte zájem..:)

Láska je jako letní bouřka
je to velká našeho života zkouška
přijde neočekávaně a bez pozvání
jako to první letní milování
ale zanechá za sebou jen spoušť a zklamání
každého čeká takovéhle poznání
ale pak zase slunce vysvitne
a do našeho srdce pronikne
podívej, nová láska přichází
a bouřka?ta si v klidu odchází
aspoň zatím dá nám klid, nechá nám prožít chvíle štěstí
a schovaná nabyde svých sil,aby pak znovu mohla mi dát pěstí
Autor Barbie_Incident, 28.07.2007
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí