Dnes ráno

Dnes ráno

Anotace: Nepochopím..."

Dnes vrátila se naděje,
emočně ze tmy v podobě dejavu.
Avšak zrána zatratí mě láska Tvoje
a mezi námi se nic neděje.

V noci spolu jako kdysi,
hladil jsem Tvá ňadra, boky
a hledal oblé rysy.
Nevím, kdo dělal první kroky,
topil jsem se v objetí,
a nevěděl proč tomu právě je.
Vědíc, že srdce ráno bude boleti,
protože zas budu tím,
kým včera...

Proč svlékati ses nechala?
Když přišlas ke mně domů.

Proč si dnes tak spěchala?
Když linul se tón zvonů.

Proč líbati ses chtěla.
Když jiné dny zábrany si měla.

Proč spalas se mnou dnes v noci?
Když pustilas mě k vodě.

Proč mělas srdce moje zase v moci?
Když vztah zůstal v mrtvém bodě?

Dnes v závoji tmy, vrátil jsem se zpět,
do dob, kdy slýchával jsem "Miluji Tě!"
Dnes vrátil jsem se v čase,
do míst, kdy měl jsem rád i tento svět.
Dnes ztratil jsem se v sobě
a ráno již neznajíc mě, ustlalas mně v hrobě...
Autor Bojador, 29.07.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádherný, prostě nádherný...

29.07.2007 13:47:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí