Love

Love

Anotace: for my love .................. Už jsem na to došla a můžu Vám říct, že s láskou jdou rýmy sami od sebe

Chtěla bych teď na chvíli,
mít jen křídla motýlí.
Přilétla bych do Tvých dlaní,
věřím, že mě neporaní.

Ty znáš mě a já znám Tebe,
láska čistá jako z nebe.
Závidět nám může třebas celý svět,
krásná jako louka, voňavá jak květ.

Tvé oči jsou jak pomněnky, Ty jsi moje spása.
Hodná, milá, laskavá, má životní láska.
Půjdeš se mnou a já s Tebou, za ruce se vedeme,
věřím že až nadosmrti šťastni spolu budeme.
Autor Niiika, 29.07.2007
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: jára spots
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezký...

04.04.2008 15:29:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí