Lásko!

Lásko!

Anotace: ...

Nepředstírá
Není lhářka ani prospěchářka
Neví, co je přetvářka
Je nevinná a neobyčejná
Může bolet,
Může způsobovat samotu.
Dokáže však na vše zlé zapomnět
A umí zaplnit prázdnotu.
Nemohu jí odolat,
Chci ji k sobě přivolat..
Nejsi tu,
Ale chci tě.
Jsem bludná duše v prázdným bytě.
Chci zažít extázi v den,
Kdy vyznání „miluji tě“ nebude jen pouhou frází.
Lásko, cite, ve svým srdci postrádám tě!
Autor Megs, 29.07.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to.

09.08.2007 16:20:00 | Vlk v rouše

Ano, to je a to umí láska...

29.07.2007 17:48:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí