Měla jsem sen

Měla jsem sen

Anotace: Nesplnil se...

Kdysi měla jsem sen,
lásku sliboval jsi...
Nesplnilo se nic z toho,
co si řekl, kde teď jsi?

Komu tvrdíš, našeptáváš,
to samé co mě?
Lituji dívky co ti uvěří
a budou se trápit marně.

Lituji jejich slzy,
co pro tebe vypláčí,
ale někdy varovat,
bohužel nestačí...

Samy musí okusit,
to zklamání.
Asi má to tak být,
je to normální.

Ale přesto je lituji,
já už jsem ponaučená,
slibuji...doufám...
Autor Kariš, 29.07.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí