přiznání

přiznání

Anotace: přiznání jedné dívce

Jak lásku k tobě vysvětlit mám?
Je to pro mě lehké
a snad né malicherné?
Když řeknu ti tiše,
co v knize se píše
o mé lásce k tobě
a té dlouhé době,
co cítím jí v sobě.
Tak má láska sílí
a snad je to pílí,
kterou teď cítím,
a snad jí docílím,
zisku tvého citu!
Jinak zhynu,
a už nikdy nevzplanu k žádné jiné,
a žádné příště už nikdy nebude!
Autor Boldius, 29.07.2007
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí