Nemůžu odpustit

Nemůžu odpustit

Anotace: Promiň ještě nemůžu...

Řekl jsi mi,
že potřebuješ odpustit,
že nechápeš jak jsi mohl,
to všechno dopustit...
Nechtěl jsi mě,
prý nikdy opustit,
pošlapat a zničit moje sny!

Ale já nemůžu
teď to nejde,
srdce bolí,
bolest možná někdy přejde.

Ale zradu hluboko
mám v srdci
a ty chceš odpuštění
moc brzy...

Chápu možná tě tíží svědomí,
ale mé srdce se už víc nezlomí.
Tehdy jsi mě nechal vzpomínáš?
Tváříš se, že se nic nestalo,
oči před tím zavíráš...
Ale mě pořád bolí i jen,
když se na mě zadíváš...

Vždyť milovala jsem tě víc než sebe
a tys ukázal mi jak láska v listopadu zebe!
Jak slzy z tváře vítr rozfouká...

Promiň, mrzí mě to nemůžu ti ještě odpustit...
Autor Kariš, 30.07.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hmmm...ještě dokonalejší než ta první. Bohužel, asi se pro ty co máme rádi vždycky budeme trápit a odpuštění je někdy velmi těžké a předčasné nemá cenu.

30.07.2007 21:18:00 | sad_girl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí