Píseň o lásce

Píseň o lásce

Anotace: Myslím,že není třeba popisu,všechno je v básničce.

Zase slavíček o lásce zpívá si,
hledá svou milou,kde je,kde asi?
Zase slavíčka slyším,jak zpívá,
dnes už je s ním jeho milá.

Zase slavíček zpívá si,
vlaštovka v oblacích léta,
kde láska začíná,kde asi?
Jak dlouho trvá?-I léta.

Vlaštovka letí noční oblohou,
slavíček stále zpívá si,
zpívá těm,co lásku najít nemohou,
kdy lásku najdou,kdy asi?

Za krásný zpěv slavíčkovi velký dík,
však kdy láska přijde?Místo odpovědi otazník.
Autor Vera, 30.07.2007
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: el viento, excited
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by každý otazník našel svou odpověď

28.01.2008 13:38:00 | excited

Láska začíná tam, kde končí nanávist,
a kdy příjde, těžko říct.
Ale určitě se jednou objeví. Pěkná.

30.07.2007 22:10:00 | čertíček24

A když je pak doopravdy tu, člověk neví, co si s ní počít :o)))

30.07.2007 19:16:00 | Hesiona-Essylt

krááásne :)

30.07.2007 18:41:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí