Ublížit

Ublížit

Anotace: ...

Nechtěla jsem ublížit - musela jsem.
Kdybych neuděla to dnes, tak jiný den.
..proč? proč došlo to až sem?
Se mnou otřásá se celá zem.

Chtěla bych ti náplast na stdce dát,
avšak tu co mám - ta nebude tě hřát.
Možná krvácení zastavit může,
ale v srdce bude tě píchat jak růže.

Prý láska ja silnější jak zlá moc,
tak proč tolik ubližuje, proč v srdci bodá?
Proč Amor nám nepříjde na pomoc,
a to správné srdce k srdci nedá...?
Autor Jean89, 30.07.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí