Hledám

Hledám

Anotace: Otřepaná věta často používaná v inzerátech... ,,Hledám, najdu?" ///potřebovala jsem to ze sebe dostat/// ****************Věnováno z celého srdce nejúžasnější lidské bytosti, jakou jsem kdy poznala... Věnováno J.K.****************

Hledám muže, který bude skoro rok čekat než se mu naučím věřit...
Hledám muže, který bude rok čekat než mu dovolím se mě dotknout...
Hledám muže, který mě bude ošetřovat a hlídat v době nemoci...
Hledám muže, který semnou bude počítat i za sto let...
Hledám muže, který bude mít stejně hloupé představy jako já...
Hledám muže, před kterým se nebudu bát plakat...
Hledám muže, který ve mě bude věřit...
Hledám muže, který se nenechá zlákat přáteli na druhý břeh...
Hledám muže, který si bude ze všeho nejvíc přát mé štěstí...
Hledám muže, který mi i po tom mém "rozhodnutí" podá pomocnou ruku...
Hledám muže, který mi umožní plakat štěstím...
Hledám muže, který je ochoten splnit mé sny...
Hledám muže, který mi ....... PROKLOUZL MEZI PRSTY!

Uvnitř sebe jsem měla pocit, že bude lepší ho nechat jít. Nedokázala jsem mu odpustit, že mě nechal úplně samotnou.. Jsem sobec ale tvrdě se mi to vymstilo. Už nepatřím do jeho života...

***Lásko, moc mi chybíš!.. snad mi někdy odpustíš a hlavně budeš šťastný! Z celého srdce si to přeji!***
...........tvá princezna z Main, královna nové Anglie
Autor Movinecka, 30.07.2007
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hledat je někdy opravdu tak strašně těžké...
Nejhorší je po dlouhém hledání najít to pravé, které nás po nějakém čase opustí.

21.08.2012 12:53:42 | TeruKurosaki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí