MRTVí aNDěL

MRTVí aNDěL

Anotace: doufám, že mi anděl dokáže odpustit

Ztratil jsem anděla
Který mě provázel temným světem
Anděl je mrtví
Zabil jsem ho
Utrhl jsem křídla
A jako plevel nechal chcípnout
Vše co mělo smysl

Odpusť mi anděli
Má chorá mysl to udělat musela
Jsem lidská zrůda
Nebudu prosit o odpuštění
Zab mě tak jak já zabil TEBE

Temnota prostoupila celým mým tělem
Na mě už čeká jen jedno světlo
A to světlo na konci tunelu
Kde vlci roztrhaj mé tělo na kusy
Havrani vyklovaj oči
Vnitřnosti ponechaj červům
Ať si taky pochutnaj

Odpusť mi anděli
Má chorá mysl to udělat musela
Jsem lidská zrůda
Nebudu prosit o odpuštění
Zab mě tak jak já zabil TEBE

Zem se mi rozpadá pod nohama
Všeho čeho se dotknu umře
Jako má víra v život lásku štěstí
Kde mám své lano
Pověste mě na oprátku
Skončete se mnou
Popravte mě zabte me
Tak jak jsem popravil já svého anděla

Odpusť mi anděli
Má chorá mysl to udělat musela
Jsem lidská zrůda
Nebudu prosit o odpuštění
Zab mě tak jak já zabil TEBE
Autor VoiD, 31.07.2007
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí