ŠTěSTí

ŠTěSTí

Anotace: štěstí není přáno ... ... přece jsme šťastní

Minulost nezměníš
Slzy tečou
Chceš vrátit čas
Prohra zůstává v nás
Co přinese budoucnost
není jisté
srdce bije příliš nejistě
nedokážeme čelit strachu
který nám život přinese

Žijeme minulostí
Vede cestou kupředu
Přítomnost zkažená
Není kam utéct
Budoucnost nejistá
Plná mrtvých snů

Sedím na zábradlí
Kouřím jednu cigaretu za druhou
Stín odrážející se na chodníku
Mi připomíná tvou duši
O jejíž kráse se andělům nikdy nesnilo
Střežíš mé dny noci i sny

Žijeme minulostí
Vede cestou kupředu
Přítomnost zkažená
Není kam utéct
Budoucnost nejistá
Plná mrtvých snů

Slavný soude
Stojíme před tebou
Slyšet rozhřešení by jsme chtěli
Ty jen mlčíš
Víš že trest si neseme ve svých srdcích
Ta bolest se nedá zastavit
Mrtvé jsou dny
V hříchu prožité
Zůstane jen krásná vzpomínka

Žijeme minulostí
Vede cestou kupředu
Přítomnost zkažená
Není kam utéct
Budoucnost nejistá
Plná mrtvých snů

Otevřeme oči
Postavíme se budoucnosti
Najdeme si štěstí
Každý na jiné cestě
Vzpomínky jsou naše světlo
Jako pochodeň neseme kupředu
Zpět se vrátit
Není šance
Naděje chcípá poslední

Žijeme minulostí
Vede cestou kupředu
Přítomnost zkažená
Není kam utéct
Budoucnost nejistá
Plná mrtvých snů
Autor VoiD, 31.07.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní... krásně zvláštní... minulost a vzpomínky, taky nad tím musím pořád přemýšlet... moc pěkné, líbí se mi to...

31.07.2007 12:47:00 | trrtrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí