Žít bez...

Žít bez...

Anotace: .

Proč se nedá žít bez lásky,
bez toho abys mě políbil na vlásky,
bez tvých krásných očí,
bez nich se mi hlava točí,
vždyť se na tvé polibky neustále těším,
znamení radosti na šňůrku lásky věším.
Zůstat stále ve tvém teplém objetí,
kochat se věrnými pohledy co neuletí,
už vím co to všechno znamená,
už vím proč jsem stebou jak zmámená,
už vím proč bez lásky se nedá žít,
bez toho aniž bychom spolu mohli jít,
a za všechno lásko jen tobě dík.
Jen díky tobě žiju,
z tvých dlaní vodu piju,
bez tebe nemůžu dál být,
děkuji za to že si mě chceš vzít.
Autor Aluna, 31.07.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

naderna

11.08.2007 12:12:00 | kacicka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí