Dáš mi další šanci

Dáš mi další šanci

Anotace: ...???...

Prosím chtěl bych další šanci,
aha a nemáš prosím tě minci?
Pomohla by mi se rozhodnout,
protože rozum a srdce se nemůžou dohodnout.

Srdce plesá, žádá vem ho zpět,
neváhej udělej to hned!
Rozum radí moudrá buď,
vzpomeň jak tě trápil,podle toho suď!

Nevím komo mám poslechnout,
stačila jsem obě strany vyslechnout,
ale stejně v tom mám zmatek...

Život si se mnou hraje
jednou mám jistotu,
po té stojím na okraji kraje!
Ale už nejsem malá holka,
které tekly každý večer slzy z oka...

Proto říkám nechci tě už zpátky!!!
Autor Kariš, 31.07.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí