Smrtonostná láska

Smrtonostná láska

Anotace: I láska může zabíjet

Žena v černém plášti,
černé oči- plné zášti...

a noc

nejčernější tma,
fialové ruce má...

je ji zima

srdce to jediné,
je láskou plné...

měsíc svítí

láska zradila ji!
přišla ke strži...

padá...
Autor Taya, 31.07.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I tak může pokračovat láska...

31.07.2007 18:36:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí