O návratu

O návratu

Anotace: ---

Neptám se na nic a všechno je mi jasný,
jen už pojď blíž a jestli chceš, tak zhasni,
skončily navždy cizí země,
jen už pojď blíž a dotkni se mě.

Neptej se na nic a věř mi, když to říkám,
poprvé v životě nechci jet nikam,
skončily cesty, teď a tady,
jen dneska večer neotáčej se zády.

Tak končí den a vlastně celé století,
bože, jak jenom úsměv padne ti,
natáhni ruce, prosím, obě,
tolik je cest a všechny vedou k tobě.
Autor Maly_Al, 31.07.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné..

08.08.2007 10:46:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí