S láskou

S láskou

Anotace: sypu slunce do tvých dnů

až tě večerní závan od okna pohladí,
bude to moje ruka,
kterou natáhnu do dálky za tebou,
až se podíváš z okna na večerní pozadí,
budu tam celá já
a kromě nás už nebudou...
další myšlenky na to, co je nutné udělat,
jen kvůli tobě chci každou minutu uschovat
tu - v níž jsi mne chytil poprvé za ruku
a taky tu, kdy jsi se propadal,
nehledal záruku
a všechnu lásku dal...
tehdy, kdy jsi tak horce žil...
a přesto nic neslíbil....
to všechno jsem zachytila hledáčkem mé duše...
možná to vyvolám, do fotek otisknu,
jenže se bojím tolik pokoušet -
- osud, ve kterém nejsi tolik dnů...
Autor Verena, 31.07.2007
Přečteno 640x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bíša - dojetí - snad měkce podá ti - dlaň, která skryta je, a srdce usmát přiměje...

01.08.2007 00:29:00 | Verena

Jsem z toho v dojetí...

01.08.2007 00:25:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí