Pro Bývalého

Pro Bývalého

Anotace: Tahle básenka už je rok stará ... takže už trochu straší city mě ... plosííím o komentíky .. =o)

Stále tě ráda mám,
však jen ve snu tě objímám.

Ty teď tak jiný seš,
pověz mi co se stalo?!
Snad otravná byla jsem jak veš,
nyní mě srdce rozbolelo.

To jak tvůj pohled mě sjíždí
a já nevím proč.
vždyť pro tebe bych zbourala všechny zdi
a udělala hop, kdybys řekl skoč.

Začni se chovat jako kdysy,
kdy něžně jsi mě líbal.
Kdy na nádraží dával jsi mi sladké pusy
a na kolu mě zval.

Chci toho kluka, co kdysy mě miloval,
chci toho kluka co byl mi vším.
Ten kluk však dlouho nezavolal
a že je konec už naprosto vím.
=o(
Autor Luďka, 01.08.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí