oSuD

oSuD

Anotace: chtěli by jsme se milovat, ale osud je nám překážkou

mohu tě obdivovat pouze ve svých snech
obraz tvůj vyryt v srdci
zdáš se být tak blízko
jenže jsi míle daleko
plný touhy po tvé přítomnosti
ukládám se k dennímu spánku
tvé křišťálové oči mám v mysli
hlídají mě na cestě životem

Přijď za mnou
Přijď za mnou anděly
Chci být jen tvůj
Otevři mi prosím svou náruč

Karty osudu nejsou příznivé
Nedovolují naše shledání
Spojit dva životy v jedem
Snít společný sen
Oddat se vášni noci
Za svitu nočního krále
Minuty stále tečou dál
Zastavit nejdou

Přijď za mnou
Přijď za mnou anděly
Chci být jen tvůj
Otevři mi prosím svou náruč

Amor nám dal svůj dar
Však nemohu pocítit tvůj polibek na svých rtech
Tvůj dotek tělo postrádá
Osedlat si Pegase
Letět za vámi na konec světa
Podat ruku mou
Odvést do svého království lásky
Být s vámi navždy
Je mé jediné přání

Přijď za mnou
Přijď za mnou anděly
Chci být jen tvůj
Otevři mi prosím svou náruč
Autor VoiD, 01.08.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí