Srdce trpí

Srdce trpí

Anotace: Kdo utiší jeho žal???

Začali jsme být
jeden druhému lhostejní
a to jen potvrzuje,
že už nikdy nebudeme stejní...

Láska nás spojila i rozdělila
a našim životům nový směr přidělila.
Ty jdeš vlevo a já vpravo,
koukej jak to hezky vyšlo...bravo!

Nechce se mi tleskat osudu,
ale připadá mi,
že když to neudělám budu mít ostudu!
A tak tleskám,
třeba vašim zlatým přeskám.

Srdce krvácí
a s každou kapkou se
vzpomínky vytrácí.
Je těžké ho utišit...

Kolik toho ješte snese?
Není z kamene přece
i ono má své rezervy,
neber mu naděje poslední...
Autor Kariš, 01.08.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtělo by to pořádnou transfuzi...:)

01.08.2007 16:53:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí