????

????

Anotace: je to smutné,ale je to tak...

Kam jsi se ztratil?
Srdce jsi mi zlomil.
Proč neodpovídáš?
Zdálo se,že rád mě máš.
Bylo to tak krásné,
myslala jsem, že oboustranné.
Nevím co tvé chování znamená,
postavil jsi před sebe zeď-je snad kamenná?
Co se stalo lásko, miláčku...?
Padám ze zamilovaného obláčku.
Říkal jsi, že mě chceš, že mě neopustíš.
A teď...teď mlčíš.
Nevím jestli má cenu bojovat,
víš, nechci se vnucovat.
Patří snad tvé srdce stále jiné?
Vždyť jsi tvrdil, že už je vyléčené...
Asi není...
Tak už se rozhodni...
Autor Dádinka, 01.08.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí