Věř,že to myslím vážně

Věř,že to myslím vážně

Anotace: Má malá princezno,vážně si tě chci vzít

Vem to jenom na chvilečku,
pošeptám ti malou tečku.
Pošeptám ti to co cítím,
že snad ani nerozsvítím.
Že láskou k tobě hořím,
že bez tebe se mořím.
Že sním jen o tom,
až budem spolu,
až budu tě nosit nahoru
a dolu,
až budu ti svlékat tvé krásné tělo,
až zatlačím slzu,
brečet se mi chtělo.
Co já na tomhle světě byl,
krásnější než tebe jsem ženu nezpatřil.
Tak jen prosím boha,
ať na mne myslí,
nevezme roha,
a dá mi jen štěstí.
Však já si přeji jen,
mít tě v náručí každý den,
a nepočítat směn,
já být u tebe nocí,
a dnem,
dávát sladké noci příslibky,
tobě vkládat polibky.
A jen vědět,
že celý život s tebou projdu,
z té cesty nikdy nesejdu.
Autor Goethe.one, 01.08.2007
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí