radou se řídit máš

radou se řídit máš

Anotace: jsi anděl a budeš stále, tak leť poznávat svět i raduj se každý den

Jsi všechno, jsi noční obloha,
má paní,
jsi sen i mé přání.

Jsi všechno,
milenka,
láska co vzala mi spaní.


Čím víc je přivírám,
tím víc mé oči vidí,
Jsi snem ve dne,
jsi sníh bílí.




Po tváři slzy tvé ztékají
tvoje malé přítelkyně,
které odplavují smutek
a bolest.



Odkud jen berou se?

Tam hluboko v srdci,
držíš je jen.
Tu přervalo mi můj hluboký sen,
já snil o tobě jen,


Pojď, dlouhá cesta čeká nás, plná slasti,
já probudil se do dnešního dne plné pastí.



V srdcí svém já slyším pláč
jako tiché steny,
budu sám bez probuzení.

Andělem smutným ses stala,
sama na kraji jezera s hlavou v dlaních,
Znakem černých vran,
zrození nového dne, pro potomka tvého,
Jest dalším dnem se má stát osudným,
kdy potkáš toho svého.
Autor Rbb, 02.08.2007
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

xxx

02.08.2007 13:53:00 | Oči

Kéž by mi někdo psal taková vyznání - byla bych šťastná. Jo líp se to čte. :-)

02.08.2007 09:58:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí