Schovávaná

Schovávaná

Anotace: Baví vás tahle hra??Jen mě tak něco napadlo....

Slova visí ve vzduchu
a ztrácejí se v denním ruchu.
Zapomínáš na to co je důležité,
kontroluješ zda zbraně máme dobře nabité.

Zamkla si dobře dveře,
při téhle větě se mi srdce sevře.
Jak dlouho se chceš chovávat?
Proč mě tu musíš samotnou nechávat?

Kde je ta láska, co nás držela při životě?
Tak kde je, potřebuju tě!
Na co si budu chránit svůj život?
Vždyť já už dávno nežiju je to podvod!

Zamkla jsi dobře dveře???

...ne...
Autor Kariš, 02.08.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí