DĚTSKÁ HRA

DĚTSKÁ HRA

Anotace: NO COMMENT...:-(

Nesnáším tě, říkám si stále,
už nikdy nechci tě vidět, lžu si dále.
Vždyť já ráda tě mám pořád moc,
sním o tobě každou noc,
Ty jsi můj jediný sen,
jenže bojím se že přijde den.
To zase zmizíš, opustíš mě,
to už v náruči nedržíš mě jemně,
nešeptáš do tmy ty něžná slova,
chci být s tebou zas a znova.
Když přijde den,
zmizíš ty,zmizí můj sen..
To najednou realita je tu tvrdá,
to dojde mi,že nejsem ta pravá ,
Ta co o tobě může snít,
ta která jednou bude vedle tebe žít.
Jsem jen ta jejíž city zranil jsi tolikrát,
ta s níž mohl sis hrát.
Jenže tohle není hra, tohle je život
a já mám city, nejsem robot.
City které zranil jsi krutě.
Hraješ si se mnou jak malé dítě,
jak malé dítě bez citu..
Autor sh@rusk@, 02.08.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí...

22.08.2007 23:41:00 | Vlk v rouše

Mluvíš mi z duše...

02.08.2007 13:36:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí