Kouzelník

Kouzelník

Anotace: je hodně podobných kouzelníků, kteří čekají, než si je kouzlo lásky najde..

Jsem kouzelník světla a mečů,
bojím se tmy a po čtyřech se vleču
Vítám vás, dámy a páni
však vy víte, máme se rádi
Povězte mi prosím co je a bude
odpověď já hledám prostě všude
čas od času dojdou mi slova
říkám si nevadí zas a znova

Ne,ne,ne,ne,ne,ne,ne,ne,ne,ne,ne nevidím tady tvoje srdce rudé
Ne,ne, tady já nejsem doma
čekám marně na toho, kdo mě pozná..

Dobrý den, ahoj, jak se máš ?
Já se mám skvěle, co mi za to dáš ?
Nevím, nechám si to projít hlavou
mé problémy mnou dále plavou
Cítím kolem hlasy plné síly
To, co nemám, doženu svou pílí
cesta tam a zpět vysílí i vola
co s ním ? - vyhoďme ho z kola..
Autor MTRowe, 02.08.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu mi to připomnělo landovu poetiku... líbilo se mi to

06.08.2007 17:00:00 | Tömätäri

:D to by mě zajímalo,kde na to chodíš :)) moc se mi to líbí ..

05.08.2007 12:28:00 | zajicek.vjamce

skvělý, také se mi líběj tvá díla, něco tam je, nevím, zdali jsem dostatečně oprávněný tvrdit o někom, že má talent, ale troufnu si to...fakt dobrý

03.08.2007 12:04:00 | Nemůžu zapomenout

ty jo - dobrýýý ... líbí se.

02.08.2007 14:10:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí