Hráč

Hráč

Anotace: Nic ti nechybí, aby ses jím stal :-(...

Roztočíš ruletu a začneš hrát,
dobrým hráčem chtěl by ses stát?
Možná máš možnost, hráči prý umějí lhát
a myslím, že v tom seš král...

Hráči prý musí umět blafovat,
nesmí ničeho litovat...
myslím že to je tvoje přednost.
Hráčům nemůžeš věřit,
vidíš ty se s nimi můžeš měřit.

Máš vše co dobrý hráč potřebuje
a hlavně, hráč nikdy nemiluje,
proto ti nic nebrání hrát!!!
Autor Kariš, 02.08.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je úžasný přirovnání...vážně skvělý..to by mě nenapadlo...skvěle vymyšlený...

03.08.2007 10:49:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí