Já + Ty = My ? Kéž by..

Já + Ty = My ? Kéž by..

Anotace: Snílku... probuď se.

Jsme dva.
Já a ty.
Dva na všechno.
Na lásku, na bolest, na slzy, na štěstí, na radost.
Dva na všechno.
Já a ty.
My.
Vedle sebe, naproti sobě, před sebou.
Tak blízko, jak to jde.
Znám tvou chuť polibků.
Ty znáš mou.
Znám chuť tvé kůže.
Ty znáš mou.
Znám hebkost tvých dlaní.
Ty znáš mou.
Jsme si tak blízko, jak to jen jde.
A přitom každý někde jinde.
Jsme tady.
Jako vždy.
Ve stejný rok.
Ve stejný měsíc.
Týden.
Den.
Hodinu.
Minutu.
Vteřinu.
Jako vždy.
A přitom daleko od sebe.
Viděla jsem toho mnoho.
A přitom strašně málo.
Zkušená nezkušeným, známá neznámým.
Budu tady.
Pro tebe.
Vždy.
Jsme dva.
Já a ty.
My?
Dva na všechno.
Na lásku, na bolest, na slzy, na štěstí, na radost.
Možná.
U sebe.
A přitom daleko.

Jsem přítel.
Autor katttka.k, 02.08.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí