Láska na druhou

Láska na druhou

Anotace: I když sedíme kousek od sebe, ne vždy to znamená, že jsme spolu.

Sedím naproti tobě.

Nenamalovaná, neučesaná.
V pyžamu.
Vypadám tak, jak to mám ráda.
Jsou to chvíle, kdy nic neskrývám.

Sedím naproti tobě.
Jeden metr od tebe.
A přede mnou tma.

Sedíš naproti mně.

Leč nenamalován, tak učesán.
V obleku.
S černou košilí a polobotkami téže barvy.
Vypadáš tak, jak to máš rád.
Jsou to chvíle, kdy skrýváš všechno.

Sedíš naproti mně.
Jeden metr ode mne.
A před tebou tma.

Sedíme na proti sobě.
Jeden metr od sebe.
Před námi tma.
A propast.

Sedíme na proti sobě.
A i když jsme metr od sebe, naše cesty se rozcházejí.
Já ti dala vše, co mohla.
A neskrývala před tebou nic.
Ty jsi mi nedal nic.
A skrýval přede mnou vše, co se dalo.

Sedíme na proti sobě.
Jeden metr od sebe.
Všude kolem tma.
A mezi námi propast.
Možná za ni můžeš ty.
Možná já.
Možná oba.
Možná.

Sedíme naproti sobě.
A mlčíme.

Sedím tam stále.
Potichu.
Všude kolem mě tma.

Sedím tam.
Bez tebe.
Autor katttka.k, 02.08.2007
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobrý ...tak proč nepíšeš dál ...

11.05.2008 01:04:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí