Krásné, krátké, rychlé chvíle...

Krásné, krátké, rychlé chvíle...

Anotace: to jsem psala v jedné moc bolestivé době..

Krásné,krátké,rychlé chvíle
nemám pochyb o tvé síle.
Když mě paže pevně tiskly.

Co se stalo? Pročs mi utek
nezbylo nic, jen chaos,smutek.
Tak jsem zase na dně.

Štěstí mě na chvíli nad vodou drželo,
asi se mu to zase rozleželo.
A já se opět topím.

Kdo ztiší bolest a pofouká rány
mě, té pitomé naivní nány
co krásným očím loňský rok podlehla.

Za jeden zázrak hodně jsem platila
a pro nej bych se klidně i zabila
za to, že musím celé srdce dát.

A ono se po kouscích rozpadá
brzo zbyde mi jen jeho náhrada-
-srdce, co neumí se smát.

Že všechno končí a málokdy začíná,
že láska je jenom protáhlá vteřina
na to si holt musím navykat.
Autor Yves, 02.08.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí