Dalekohled

Dalekohled

Anotace: jo, kdybych viděl až do Chorvatska, L***

Když se slzy mění v zlato,
a z očí tříští štěstí,
tak jsi teoreticky vzato,
dostal mezi oči pěstí,

jenže jak se může zdáti,
hned na první pohled,
nemusí se takto státi,
když máš dalekohled,

a dohlédneš za tři moře,
za nejvyšší pohoří,
jenž je ostré jako švédské nože,
...a srdce se ti rozhoří,

vidíš její velké oči,
zaváté hnědým závojem,
vlastní tělo v mžiku smáčí,
s modrým mořským příbojem,

jazyk se ti motá v piruety,
a rozum zůstal kdesi stát,
je to vsázka do rulety,
zda neuspěješ či...šach mat!
Autor Muta cum liquida, 02.08.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

02.08.2007 23:29:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí